Offset printmarkt

Wij als producent, groothandel /agent hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld en bewezen als betrouwbare partner voor de offset print markt.

Het kunststof productgamma voor offset bedrukbare substraten waarmee we onze afnemers volop beleveren zijn: Polystyreen, Polypropylene, GAG, PVC, polyethyleen  en synthetisch papier.
De toepassingen zijn legio zoals verpakkingen, plantenetiketlabels, menukaarten, kaartspellen, creditcards, Giftcards, telefoonkaarten, boekomslagen, multomappen, insteekhoezen etc.

Innovatieve Producten

Met name het creatieve en daadkrachtige vermogen van onze medewerkers heeft een belangrijke bijdrage geleverd in het succes van Podt Alplain Kunststoffen als totale onderneming.

Onder het motto 'Niet horen maar luisteren' hebben wij de signalen vanuit de markt omgezet naar een aantal unieke producten.

Deze unieke producten zijn in nauwe samenwerking met onze afnemers tot stand gekomen waarbij duurzaam ondernemen een belangrijke pijler is.

Mede door dit ‘luisterende oor’ hebben wij de volgende innovatieve producten ontwikkeld:

  • 100 % BIODEGRADABLE  GREENLINE op basis van maïs,aardappelzetmeel of PLA  hebben we nu vellen ontwikkeld tbv de offset printindustrie
  • PP Recycling middels het inzamelen van uw bedrukte restanten bieden wij u de mogelijkheid dit om te werken naar “nieuwe platen”.
  • ECOCARD een PP wat de eigenschappen heeft van een PVC tbv het bedrukken creditcards/giftcards  
  • HMPP dit is een mixing van PP welke de stijfheid eigenschappen heeft van Polystyreen en non scheurbare karakter van PP.
  • PRIMEX PP dit is een Polypropylene wat voorzien is van een enkelzijdige of tweezijdige coating waardoor u tijdens het UV bedrukken een zeer goede hechting heeft, hoge krasbestendigheid en
    tevens een waterbestendigheid.

Neem contact met ons op of stel ons direct een vraag